vineri, 22 mai 2009

Noi in anul 2000 / Cand nu vom mai fi copii./ Nici nu vom mai fi.



Astazi primesc de la un prieten un link care m-a pus putin pe ganduri:
http://www.rfi.ro/index.php?id=11845
Pe scurt, cica nu avem decat vreo 950 de ani dupa marea crucificare, si ca tot popii is vinovati de pacaleala. Teoria, desigur, nu e inventata de romanul nostru ci, se pare, primul caruia i-a trecut codobatura asta prin scafarlie este Nikolai Alexandrovich Morozov. Sau Jean Hardouin, ca nu am stat sa verific cu exactitate. Uite cam ce spune Anatoly Fomenko: http://en.wikipedia.org/wiki/New_Chronology_(Fomenko)

Pai bine, domnilor, cat de prosti suntem? Ne credem cu 1000 de ani mai batrani? Boi am mai fost sa-i ascultam pe iezuitii aia.
Nu vreau sa comentez asupra modului speculativ in care isi aranjeaza baietii teoriile, caci oricum, de la prima vedere suna ca diabolicii lui Belbo. Nici cum se pare ca fac o confuzie intre astronomie si astrologie, evrei si europeni, vorbesc despre datarea cu carbon 14 (!? injumatatirea e la 5730 de ani, domnilor matematicieni), uita de existenta Asiei cu toti scribii ei, confunda grav stiluri arhitecturale si momente artistice, etc. Pana la urma, asa o fi, dom'le, si doar ei s-au prins.

Eu am alte probleme:

1. Peste cativa ani sa inteleg ca vine Mantuitorul iar?
2. Daca vine Mantuitorul nu trebuie sa vina si sfarsitul lumii ca sa murim cu totii sa aiba ce lua cu el in rai?
3. Ce facem, asteptam pana in 2012 sa se faca 948? Ce numar e asta?
4. In caz ca nu se intampla nimic la mileniada1 ce facem? Mai asteptam un pic sa intram in Evul Mediu?
5. La Renastere, peste cateva sute de ani bagam si Voronetul la inaintare?
6. Cand vom ajunge in 1982 pot sa ma insor cu Monica Bellucci?


Va zic eu ce numar e 948. Se imparte exact la 24, care se stie ca vine, ca numar sacru, imediat inainte de 39, care e triplul lui 13. Ramane un numar prim, 79, care citit invers este 97, alt numar prim, si pus invers cu capul in jos e 6L, care cine stie ce dracovenie mai inseamna. Da ca aduni 7 cu 9 iese 16, adica exact diferenta dintre 24 si 40, care e cu 1 mai mare decat 39, cel de care vorbeam mai sus. 948 la prima impartire cu 3 (trinitatea), rezulta 316, adica exact 13 intors si 16, cel despre care vorbeam mai sus. Adunand 3 cu 1 si cu 6 rezulta 10, un numar rotund si frumos, ca doar 10 degete avem la maini. Si tot asa. 948 inmultit cu 13 rezulta 12324, adica din nou trinitatea, 1, 2, 3, si 24, despre care vorbeam la inceput.

A, si eu propun sa nu mai inventam bomba atomica, sa-i nimicim pe chinezi inainte de a deveni ceea ce sunt acum, sa inventam un profet mai sexy pentru evrei, si, in nici un caz sa nu mai dam naibii drept de vot sufragetelor
.

Si la final, pentru nostalgici: http://www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu